Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Γ.Μαυραγάνης: Μόνο για επαγγελματικούς χώρος μειώθηκε το χαράτσι της ΔΕΗ

Σε επαγγελματικούς χώρους ανήκουν όλες οι παροχές στις οποίες βεβαιώθηκε το ΕΕΤΗΔΕ και εμπίπτουν στη μείωση, σύμφωνα με έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σοφίας Σακοράφα σχετικής με σκανδαλώδεις μειώσεις για τους έχοντες και κατέχοντες του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Επιφανειών.

Όπως αναφέρει ο υφυπουργός, για το έτος 2012, από σύνολο 6,43 εκατομμυρίων παροχών για τις οποίες βεβαιώθηκε ΕΕΤΗΔΕ, εμπίπτουν στη μείωση περίπου 10.300 παροχές που ανήκουν όλες σε επαγγελματικούς χώρους. Το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτές ήταν περίπου 166 εκατομμύρια ευρώ και μετά τη μείωση καλούνται να πληρώσουν 106 εκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Μαυραγάνης αναφέρει πάντως ότι από τα αρχεία που τηρούνται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για το ΕΕΤΗΔΕ δεν προκύπτουν τα στοιχεία των κυρίων και επικαρπωτών που αντιστοιχούν σε αυτές τις παροχές. Σημειώνεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει να ενημερωθεί ποιες επιχειρήσεις και ποια νοικοκυριά απολαμβάνουν σκανδαλώδους μείωσης.
energypress.gr
19/10/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin