Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Δεν στηρίζω κανέναν υποψήφιο που δεν στηρίζει τα μέτρα για την οπλοκατοχή (Ομπάμα)

Ο Μπαράκ Ομπάμα ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα κανενός Δημοκρατικού για την προεδρία, ο οποίος δεν θα στηρίξει τις αλλαγές που προωθεί στο ζήτημα της οπλοκατοχής.

«Δεν θα μιλήσω υπέρ κανενός, δεν θα ψηφίσω, δεν θα υποστηρίξω κανέναν υποψήφιο, ακόμα και στο δικό μου κόμμα, ο οποίος δεν θα στηρίξει τα μέτρα κοινής λογικής για τη μεταρρύθμιση (στην κατοχή) όπλων» έγραψε στους New York Times.

«Όλοι μας χρειάζεται να απαιτήσουμε ηγέτες αρκετά γενναίους για να πάρουν θέση ενάντια στα ψέματα του λόμπυ των όπλων» συνέχισε.

Το διάταγμα του Ομπάμα θα επιβάλλει τη διενέργεια ελέγχων για τους αγοραστές ακόμη και στους «τυφλούς διαύλους» των πωλήσεων στο Διαδίκτυο και στις εκθέσεις όπλων.

Βάσει της υφιστάμενης νομοθεσίας, μόνο τα πιστοποιημένα καταστήματα πώλησης όπλων έχουν την υποχρέωση να διενεργούν ελέγχους για το ποιος αγοράζει όπλα -αφήνοντας στο κενό την «κερκόπορτα» των διαδικτυακών πωλήσεων και των εκθέσεων όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin