Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Ταϊβάν: Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες, αναζητούν επιζώντες

Σε αγώνα δρόμου για να βρουν επιζώντες έχουν επιδοθεί τα σωστικά συνεργεία στην Ταϊβάν μετά τον σεισμό των 6,4 βαθμών που έπληξε τη χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τουλάχιστον 14 οι νεκροί, περισσότεροι από 100 οι αγνοούμενοι. Εκατοντάδες οι τραυματίες.

Σχεδόν 340 άτομα έχουν διασωθεί από τα συντρίμμια στην Ταϊνάν, την πόλη που επλήγη περισσότερο από τον σεισμό. Περίπου 2.000 πυροσβέστες και στρατιώτες βρίσκονται στα ερείπια 17ώροφης πολυκατοικίας στην πόλη Ταϊνάν. Τουλάχιστον έντεκα από τους νεκρούς βρίσκονταν στην πολυκατοικία την ώρα του σεισμού.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι αγνοούνται.

Ο σεισμός προκάλεσε την κατάρρευση τεσσάρων κτιρίων στην πόλη Ταϊνάν, ενώ ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ένα βρέφος, ένα κοριτσάκι. Στο κτίριο στεγαζόταν μία μονάδα φροντίδας για μητέρες και νεογέννητα.

Εκτός από το 10 ημερών νεογέννητο, ανάμεσα στους νεκρούς είναι άλλα τρία παιδιά και έξι ενήλικες, ενώ έχει καταγραφεί ένας ακόμα θάνατος. Άλλα δύο άτομα σκοτώθηκαν από πτώση αντικειμένων σε άλλα σημεία της Ταϊνάν. ...
 in.gr
6/2/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin