Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Νομοθεσία για να παραμείνει η Βρετανία στην ΕΕ προωθεί το Ε.Κ.

Οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαβεβαίωσαν τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ότι είναι έτοιμοι να προωθήσουν όποια νομοθετικά μέτρα χρειαστούν ώστε να εφαρμοστεί μια συμφωνία με την οποία το Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Κάμερον συναντήθηκε με τους επικεφαλής των τριών μεγαλύτερων ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων που θα "κρατήσουν" τη Βρετανία στους κόλπους της ΕΕ, ενόψει και της συνάντησής του με τους Ευρωπαίους ομολόγους του στη σύνοδο κορυφής, στα τέλη της εβδομάδας.

"Και οι τρεις ξεκαθάρισαν ότι υποστηρίζουν τις προτάσεις που έχουν τεθεί στο τραπέζι και είπαν ότι είναι έτοιμοι να προωθήσουν γρήγορα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την αναγκαία ευρωπαϊκή νομοθεσία", είπε η εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin