Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Απόφαση για νέα κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα

Μετά από τρεις ώρες σύσκεψης οι αγρότες των 68 μπλόκων αποφάσισαν τη διοργάνωση ενός δυναμικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και παραστάσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η παράσταση διαμαρτυρίας συμφωνήθηκε να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου με αφορμή την καθυστέρηση καταβολής του υπολοίπου 40% των επιδοτήσεων και της συνδεδεμένης καθώς και της επιστροφής ΦΠΑ για το πετρέλαιο για το 2013, 2014 και 2015.

Όπως τονίστηκε από τους αγρότες και ειδικότερα από τον πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας τον κ. Βαγγέλη Μπούτα, τα χρήματα αυτά πρέπει να καταβληθούν άμεσα, ώστε να μπορέσουν οι αγρότες να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους.

 Όσο καθυστερεί η καταβολή τους άλλα τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος παραπάνω από τα μισά χωράφια κινδυνεύουν να μείνουν άσπαρτα.

 Στη σύσκεψη έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι των μπλόκων από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα, τη Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, την Αττική και φυσικά τη Θεσσαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin