Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η έξοδος της Κύπρου από το πρόγραμμα στο Eurogroup της Δευτέρας

Η κυπριακή οικονομία και η έξοδος της χώρας από το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου, θα βρεθεί στο επίκεντρο του Eurogroup της Δευτέρας, σύμφωνα με την ατζέντα που κατάρτισε το euro working group, η ομάδα εργασίας των εκπροσώπων των Υπουργείων Οικονομικών που προετοιμάζει τη συζήτηση των Υπουργών.

Οι Υπουργοί τη Δευτέρα θα εξετάσουν την πορεία υλοποίηση των τελευταίων προαπαιτούμενων που έχουν διασυνδεθεί με την τελευταία δόση του ΕSM.

Αμέσως μετά θα εξετάσουν τη πορεία της ελληνικής αξιολόγησης και αναμένεται να απευθύνουν συστάσεις στην Ελλάδα, ώστε να παρουσιάσει το ταχύτερο δυνατόν απαντήσεις σε τέσσερα θεματικά ερωτήματα για να καταστεί δυνατή η επιστροφή της τρόικας και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Δηλαδή τα φορολογικά και τη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική της κυβέρνησης, τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και την αποκομματικοποίηση του δημοσίου τομέα.
 kathimerini.com.cy
2/3/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin