Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ

Με αποχή από την υπερωριακή εργασία, τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), διεκδικώντας να μην προχωρήσει η προγραμματισμένη πώληση ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και το λιμάνι να αναπτυχθεί ώς δημόσιο.

 Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Δημήτρης Μακρής, με σημερινή ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους να επιλέξουν πιο κατάλληλες μορφές κινητοποιήσεων, ώστε να μη διακόπτεται η λειτουργία του λιμένος, καθώς ήδη έχουν προκύψει προβλήματα.

"Η συνεχιζόμενη για πέμπτη εβδομάδα επιλεγείσα μορφή αγώνα της αποχής από την εργασία το Σαββατοκύριακο, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών του λιμένος, με επιπτώσεις στην εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής, ιδιαίτερα ενόψει του Πάσχα.

 Η ενδεχόμενη συνέχιση αυτής της μορφής κινητοποιήσεων θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην αξιοπιστία της εταιρείας προς τους πελάτες της" υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κ.Μακρή, ο οποίος σημειώνει ακόμη ότι οι διαβουλεύσεις με τους εργαζομένους θα συνεχιστούν, καθώς με τον διάλογο είναι δυνατόν να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin