Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

O Ερντογάν κάλεσε τις ισλαμικές χώρες ν' αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος

Τις ισλαμικές χώρες κάλεσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν να αναγνωρίσουν την 'ΤΔΒΚ', όπως αποκάλεσε τα κατεχόμενα και το Κόσοβο. "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αναβάλλουν", είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.


Σε συνέντευξη τύπου έπειτα από τη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι στον κόσμο του Ισλάμ τα τρία πιο σημαντικά προβλήματα είναι το θέμα του θρησκευτικού δόγματος, ο ρατσισμός και η τρομοκρατία. "Στο θέμα του θρησκευτικού δόγματος αυτοί που πεθαίνουν είναι μουσουλμάνοι και αυτοί που σκοτώνονται είναι μουσουλμάνοι. Πεθαίνουν λέγοντας 'αλλαχού εκμπέρ' (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος). Και αυτοί που σκοτώνουν λένε  'αλλαχού εκμπέρ' και σκοτώνουν", ανέφερε.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε για το θέμα της τρομοκρατίας μέσα από το ΡΚΚ έχουν προκύψει δύο τρομοκρατικές οργανώσεις, η μία είναι η (συριακή κουρδική οργάνωση) PYD και η άλλη το (στρατιωτικό σκέλος της ίδιας οργάνωσης στη Συρία) YPG.

 Όπως είπε, τώρα η Ρωσία εξοπλίζει το PYD. "Γιατί στις χώρες που υπάρχει μουσουλμανικός λαός υπάρχει τρομοκρατία; Ποιοι είναι πίσω από αυτούς;", διερωτήθηκε. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι ο ΟΙΔ δεν έχει ένα κοινό Ερυθρό Σταυρό και διερωτήθηκε γιατί να μην ιδρυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin