Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Φοροφυγάδες οι χαμηλοσυνταξιούχοι που τους κόβεται το ΕΚΑΣ

Φοροφυγάδες αποκάλεσε τους 70.000 με 100.000 χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους κόβεται το ΕΚΑΣ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Κληθείσα να αναφερθεί στο κόψιμο του ΕΚΑΣ, για τους χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι καλούνται να το επιστρέψουν αναδρομικά, η βουλευτής δήλωσε κατηγορηματικά ότι "δικαίως γίνεται αυτό γιατί δεν το δικαιούνται."

"Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται... Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται... Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται..." επέμεινε η βουλευτής.

Ερωτηθείσα δε από τον δημοσιογράφο των Παραπολιτικών εάν οι άνθρωποι αυτοί αποκαλύφθηκε πως ήταν φοροφυγάδες, η κ. Καρακώστα απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά "ακριβώς, όσοι δεν το δικαιούνται."

"Υπάρχουν παρά πολλοί  τέτοιοι άνθρωποι δυστυχώς οι οποίοι έπαιρναν παρανόμως το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin