Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Renzi: Σώζουμε όσες περισσότερες ζωές γίνεται

"Σώζουμε όσες περισσότερες ζωές γίνεται, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία εισβολή: οι αριθμοί παραμένουν πάντα οι ίδιοι" έγραψε σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, μέσω διαδικτύου.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός θεωρεί αχαρακτήριστη "την στάση όσων κάνουν λόγω για επικείμενη κατάρρευση του κρατικού συστήματος, για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και εισβολή" με ευθεία αναφορά στην στάση της Λέγκας του Βορρά.

Σύμφωνα με τον Ρέντσι "η Ιταλία είναι παρούσα, με τις αξίες και την δύναμή της" αφού, στην χώρα του "το μοντέλο διαχείρισης δεν περιλαμβάνει δύσκολες καταστάσεις, όπως στην Ειδομένη ή στο Καλαί".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τέλος, από την αρχή του 2016 έφτασαν στην Κάτω Ιταλία 47.740 μετανάστες και πρόσφυγες, μόνον 4% περισσότεροι, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2015. Από την αρχή του Μαΐου, αποβιβάσθηκαν στα λιμάνια της Νότιας Ιταλίας 19.819 άνθρωποι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin