Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Bashar al-Assad : Η Δύση συνεργάζεται κρυφά με τη Δαμασκό εναντίον των ισλαμιστών τρομοκρατών

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ ισχυρίζεται, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο Παρασκευή, ότι δυτικές χώρες έχουν στείλει αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας στη Δαμασκό και συνεργάζονται κρυφά με την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των ισλαμιστών τρομοκρατών στη χώρα του.


Οι δηλώσεις του Άσαντ έγιναν στο τηλεοπτικό κανάλι SBS της Αυστραλίας και αναμεταδόθηκαν σήμερα από τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον Σύρο πρόεδρο, δυτικές χώρες συνεργάζονται κρυφά με το καθεστώς του σε επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

"Μας επιτίθενται πολιτικά και κατόπιν στέλνουν αξιωματούχους να διαπραγματευτούν μαζί μας κάτω από το τραπέζι, ιδίως στον τομέα της ασφάλειας" φέρεται να είπε ο Σύρος πρόεδρος, υποστηρίζοντας ότι μεταξύ των χωρών που το κάνουν αυτό είναι και η Αυστραλία.

"Δεν θέλουν να ταράξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι Δυτικοί αξιωματούχοι επαναλαμβάνουν μόνο αυτά που οι ΗΠΑ θέλουν να πουν. Αυτή είναι η αλήθεια", πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση για τις δηλώσεις του Άσαντ από χώρες της Δύσης.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin