Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Επιτέλους παραιτηθείτε! Δεν μπορούμε άλλο να συνεχίζουμε να βουλιάζουμε μόνο και μόνο επειδή μερικοί θέλουν να πειραματιστούν

Μετά από τόσα ψέματα και προδοσίες περί αλλαγών και απορρίψεων μνημονίων, έφτασε επιτέλους η ώρα να αντιληφθεί ο λαός ότι δεν πάει άλλο αυτή η δογματική κοροϊδία που όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά, αλλά επιπλέον αποτελεί τελικά κίνδυνο για την Ελλάδα.


Απλοί πολίτες που δεν θέλουν άλλο αυτόν τον εξευτελισμό της αξιοπιστίας της Ελλάδας, ζητούν το αυτονόητο. Αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από όσα έλεγες στις εκλογές, τι νόημα έχει να παραμένεις στην κυβέρνηση; Εκτός βέβαια αν και εδώ υπάρχει το σύνδρομο της καρέκλας. Αλλά πριν δεν έλεγες ακριβώς το αντίθετο; Μετά από τον έλεγχο των κεφαλαίων, είχαμε την εντύπωση ότι κανείς πια δεν αντιστέκεται σε αυτό το απαράδεκτο που ζούμε.

Τα κομματόσκυλα της κυβέρνησης θέλουν τη θέση τους, τα κομματόσκυλα της αντιπολίτευσης θέλουν το χρόνο τους για να παρθούν τα μέτρα από τους άλλους, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν λένε τίποτα για να κρατήσουν τον έλεγχο, κ.λπ. Επιτέλους ο ελληνικός λαός εκφράστηκε ελεύθερα πέρα από τα κόμματα για να πει κάτι το απλό.

Αφού η ανικανότητα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της κυβέρνησης ποιο είναι το όφελος της καθυστέρησης για την παραίτηση; Αφού είναι ελάχιστοι αυτοί που μπορούν να προσφέρουν γιατί να συνεχίζουν να υπερασπίζονται θέσεις που είναι παράλογες μόνο και μόνο επειδή είναι της παράταξης τους; Διότι ακόμα και με την υποστήριξη της ρητορικής δεν θα αλλάξει η πραγματικότητα της Ελλάδας.

Και δεν μπορούμε άλλο να συνεχίζουμε να βουλιάζουμε μόνο και μόνο επειδή μερικοί θέλουν να πειραματιστούν ένα σταλινικό σύστημα στην Ελλάδα που δεν το αποδέχτηκε ποτέ. Είναι λοιπόν χρέος μας ως λαός ν’ αντισταθούμε γιατί μετά θα έχουμε ευθύνες για όσα έγιναν επειδή δεν συμμετείχαμε στην αντίσταση. Φτάνει πια η κομματική ρητορική. Ο ελληνικός λαός δεν την έχει ανάγκη για να ζήσει ελεύθερος.
  Ν. Λυγερός - OPUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin