Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΕΦΕΡΑΝ ΑΔΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«Το Δεκέμβριο του 2014 η Ελλάδα βρισκόταν ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Είχε επιστρέψει στην ανάπτυξη και βρισκόταν σε τροχιά εξόδου από το μνημόνιο», επισημαίνει ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούσης.

«Δυστυχώς, ακολούθησε η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ανέστρεψε πλήρως αυτή την εικόνα, καθώς δρομολογημένες μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές ακυρώθηκαν. Η χώρα επέστρεψε ξανά στην ύφεση και τα ελλείμματα, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια πίσω από την άλλη, οι επενδύσεις χάνονται, οι τράπεζες έκλεισαν και η εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα δοκιμάζεται, ενώ συνταξιούχοι και εργαζόμενοι “φορτώνονται” καθημερινά νέους και πιο επώδυνους φόρους και βλέπουν τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται δραματικά», σημειώνει ο κ. Βρούτσης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντί να απολογείται που οδήγησε τη χώρα ξανά στην ύφεση, θριαμβολογεί προκλητικά, εξακολουθεί να εξαπατά τους πολίτες και με τερατώδη ψέματα και ακραία προπαγάνδα επιδιώκει να δικαιολογήσει τα δυο “σκληρά” μνημόνια που έφερε με αποκλειστικά δική της ευθύνη. Όμως, το τίμημα της απάτης είναι μεγάλο (21 δισ. ευρώ απώλεια ΑΕΠ, 9 δισ. ευρώ μέτρα και “κόφτης” σε αναμονή με 3,6 δισ. ευρώ μέτρα), καθώς οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφεραν άδικη ύφεση, αντί για δίκαιη ανάπτυξη», υπογραμμίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

Το επιβεβαιώνουν οι αριθμοί:

1. 210.000 χαμένες θέσεις απασχόλησης: Τη διετία 2015-2016 χάθηκαν 210.000 θέσεις απασχόλησης, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας απώλεσαν 900 εκατ. ευρώ από εισφορές. Αυτό το πληρώνουν σήμερα οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, οι επιστήμονες και οι νέοι.......1. 210.000 χαμένες θέσεις απασχόλησης (elzoni.gr)
18/6/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin