Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Η σημαία της βαρβαρότητας : Τίποτα δεν έχει αλλάξει

Μόνο και μόνο που υπάρχει η τουρκική σημαία καρφωμένη πάνω στον Πενταδάκτυλο είναι μια απόδειξη ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει επί του πρακτέου για την προσέγγιση της επίλυσης του κυπριακού όσα και να λένε μερικοί ανεγκέφαλοι ή ραγιάδες.

Αν πραγματικά ήθελαν ν’ αποδείξουν οι διαπραγματευτές ότι κάτι έχει αλλάξει, θα έπρεπε να βγάλουν από μόνοι τους τη σημαία της βαρβαρότητας.
 Αλλά αυτό δεν έχει γίνει κι ούτε πρόκειται να γίνει χωρίς τη βοήθειά μας με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Διότι όλες οι σημαίες που βρίσκονται με μερικά σπίτια ακραίων θα πέσουν από μόνες τους όταν θα δουν ότι φυσάει ο άνεμος της αλλαγής.

Και για τις άλλες, οι οποίες είναι υποτίθεται θεσμικές και βρίσκονται ακόμα και μπροστά σε εκκλησίες θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Όμως, η σημαία της βαρβαρότητας παραμένει στόχος και δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν συζητήσεις πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Πρέπει να φύγει ή να τη βγάλουμε εμείς οι ίδιοι για να καταλάβουν όλοι ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούμε αυτό το τερατούργημα πάνω στην πατρίδα μας. Διότι πολύ απλά ο Ελληνισμός δεν αποδέχεται την καταπάτηση της βαρβαρότητας.
  Ν. Λυγερός - OPUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin