Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

«Συναγερμός» στο Βέλγιο, απειλή για βόμβα σε δύο αεροσκάφη

Πηγές προσκείμενες στην ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου ανέφεραν απόψε ότι έγιναν απειλές περί τοποθέτησης βομβών σε δύο αεροσκάφη που εκτελούσαν πτήσεις με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών, όπως μετέδωσε το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT.

Οι εισαγγελείς θεώρησαν ότι οι απειλές ήταν αρκετά σοβαρές και πρότειναν να ληφθούν μέτρα, πρόσθεσε το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο. Ειδοποιήθηκαν οι υγειονομικές υπηρεσίες των Βρυξελλών.

Οι πιλότοι του ενός από τα αεροσκάφη, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Air Arabia του Μαρόκου, έλαβε οδηγίες να αλλάξει πορεία και προσγειώθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας, ανέφερε ακόμη το VRT
--
 ***Λήξη «συναγερμού»: Τα δύο αεροσκάφη προσγειώθηκαν με ασφάλεια ...

Τα δύο αεροσκάφη, το ένα εκ των οποίων είχε απογειωθεί από το Οσλο, προσγειώθηκαν με ασφάλεια και έπειτα από τις απαραίτητες έρευνες δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο στο εσωτερικό τους. Το ένα αεροσκάφος συνέχισε κανονικά την πορεία του προς το Ζαβεντέμ, όπου κατευθυνόταν ευθύς εξ αρχής, ενώ το δεύτερο έλαβε οδηγίες να αλλάξει κατεύθυνση και να προσγειωθεί στην Τουλούζη, προκειμένου να γίνει εκεί ο έλεγχος για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin