Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Απαράδεκτος ραγιαδισμός

Ενώ στο Κυπριακό μάς εξηγούν ότι προσπαθούν συνεχώς να βρεθεί μια λύση, τώρα έχουμε φτάσει στο επίπεδο να εξετάζουμε απλώς αν τα κατεχόμενα θα πληρώσουν το ρεύμα που τους παρέχουμε τόσο εύκολα, ενώ κάθε βράδυ είναι το ηλεκτρικό ρεύμα που φωτίζει τη βάρβαρη σημαία πάνω στον Πενταδάκτυλο.

Η συμπεριφορά μας δεν έχει κανένα νόημα αν πραγματικά θέλουμε να επιλύσουμε το Κυπριακό. Και στις πιο βασικές σχολές του στρατού, μαθαίνουμε ότι σε φάση επίθεσης πρέπει να απενεργοποιηθούν τα κέντρα που παρέχουν ενέργεια στον εχθρό. Εδώ μιλούμε για εισβολή και κατοχή που διαρκεί από το 1974.

Στη συνέχεια στη δεκαετία του 1980 έβαλαν τεράστιες σημαίες πάνω στον Πενταδάκτυλο και μετά το 2003 έβαλαν και μια σημαία που φωτίζουν κάθε βράδυ.

Γιατί δεν τον σταματούν αυτόν τον φωτισμό αν έχουν όντως ανάγκη από ρεύμα και γιατί εμείς δεν το απαιτούμε αφού παρέχουμε μία βοήθεια. Διότι η ανάγκη αφορά τους ανθρώπους ή το κατοχικό καθεστώς;
  Ν. Λυγερός - OPUS
-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin