Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Φωτιές σε Καβάλα, Ροδόπη, Λιβαδειά και Μεσολόγγι

Νέες πύρινες εστίες στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου, στους Αντιφίλιππους Καβάλας, στην Ξυλαγανή Ροδόπης και στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς αντιμετωπίζει την Κυριακή η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σε ύφεση οι πυρκαγιές στην Εύβοια και την Κέα, σύμφωνα με το skai.gr.

Ειδικότερα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αντιφίλιπποι Καβάλας. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη και δύο πεζετέλ.

Πυρκαγιά σημειώνεται και σε δασική έκταση στην περιοχή Ξυλαγανή του Δήμου Μαρώνειας Ροδόπης. Στην περιοχή βρίσκονται 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 4 βυτιοφόρα των δήμων και δύο πεζετέλ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Μεσολογγίου. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 2 αεροσκάφη και ένα πεζετέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά στην περιοχή Πόρτο Λάφια Καρύστου. Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές σε Αργυρό Αλιβερίου στην Εύβοια και στην περιοχή Αστράς στην Κέα.

Κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, η πυροσβεστική αντιμετώπισε 42 αγροτοδασικές πυρκαγιές, 23 αστικές πυρκαγιές και 58 παροχές βοηθείας.
 capital.gr
14/8/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin