Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η οικονομία καταρρέει ενόψει ΔΕΘ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η οικονομική κατάσταση στη χώρα, την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τα περιθώριά του για εξαγγελίες να είναι σαφώς ιδιαίτερα στενά.

Παράλληλα, το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και με τις τηλεοπτικές άδειες, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ομολόγησαν ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρει την υποδόση των 2,8 δισ.ευρώ μέσα στο 2016, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της «Handelsblatt».

Ακόμη, οι πηγές του ΥΠΟΙΚ ανέφεραν ότι η εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. Ευρώ, δεν αποτελούσε αντικείμενο του άτυπου Eurogroup, που θα συνέλθει στη Μπρατισλάβα, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Διαβεβαιώνουν, ωστόσο, ότι η εκταμίευση βρίσκεται «εντός του προγραμματισμένου πλαισίου» και πως το «πράσινο φως» θα δοθεί, μετά από την «έκθεση συμμόρφωσης», που θα συντάξουν οι εκπρόσωποι των θεσμών, που θα επανέλθουν στην Αθήνα, στις 12 Σεπτεμβρίου.
  elzoni.gr
6/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin