Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κλοπή όπλων από αεροπορική βάση στη Γαλλία

Οι γαλλικές αρχές βρίσκονται σε συναγερμό μετά την αποκάλυψη πως λίγες ημέρες πριν τις 21 Σεπτεμβρίου κλάπηκαν από την αεροπορική βάση του Ιστρ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Μασσαλίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση από την αεροπορική βάση κλάπηκε κιβώτιο το οποίο περιείχε στρατιωτικά τυφέκια, 45αρια αλλά και τεχνικό εξοπλισμό όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες την περασμένη εβδομάδα και από τα στοιχεία που συνέλεξαν προχώρησαν στη σύλληψη 4 ατόμων μεταξύ των οποίων και μία υψηλόβαθμη αξιωματικός. Τρεις από τους συλληφθέντες έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην κλοπή ενώ η γυναίκα αξιωματικός αρνείται κάθε συμμετοχή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει θορυβήσει τις αρχές οι οποίες βρίσκονται σε επιφυλακή μετά τα 2 μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν λάβει στη Γαλλία (Παρίσι & Νίκαια) και προσπαθούν να εντοπίσουν τους αγοραστές των όπλων.
 ΠΗΓΗ: skai.gr, kathimerini.com.cy
26/9/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin