Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

H Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει φορτηγό με βαρύ οπλισμό να ακολουθεί την αυτοκινητοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος καλύπτει ποιον: είτε το φορτηγό που έφερε τον οπλισμό καλύπτει το κομβόι με τους "εθελοντές" της ομάδας Λευκά Κράνη, είτε το ανάποδο...


Ο ρωσικός στρατός έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο που κατέγραφε την κίνηση της αυτοκινητοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και δέχθηκε επίθεση αργά χθες στην επαρχία του Χαλεπιού. Στις εικόνες φαίνεται, σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, ότι την αυτοκινητοπομπή ακολουθούσε φορτηγό στο οποίο επέβαιναν μαχητές και το οποίο ρυμουλκούσε οπλισμό μεγάλου διαμετρήματος.

Το βίντεο μεταδόθηκε από τον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Rossyia 1 και συνοδευόταν από σχολιασμό του εκπρόσωπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ίγκορ Κονασένκοφ.

"Η ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού που καταγράφηκε από μη επανδρωμένα αεροσκάφη από την κίνηση της αυτοκινητοπομπής με ανθρωπιστική βοήθεια κατά μήκος των περιοχών του Χαλεπιού που ελέγχονται από μαχητές, έδειξε νέες λεπτομέρειες. Φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι ένα φορτηγό των 'τρομοκρατών' που ρυμουλκούσε όπλο μεγάλου διαμετρήματος κινείται μαζί με την αυτοκινητοπομπή", δήλωσε ο Κονασένκοφ.

"Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος καλύπτει ποιον: είτε το φορτηγό που έφερε τον οπλισμό καλύπτει το κομβόι με τους "εθελοντές" της ομάδας Λευκά Κράνη, είτε το ανάποδο", τόνισε.
 imerisia.gr
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Widget by LinkWithin