Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Οι Βούλγαροι επενδύουν σε ακίνητα της Β Ελλάδας. 200.000 ακίνητα στην Ελλάδα βγαίνουν στο σφυρί

Με τίτλο «Τρελοί οι Βούλγαροι για ελληνικά ακίνητα» δημοφιλής ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας περιγράφει την ολοένα και αυξημένη ζήτηση από Βούλγαρους για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.


Παρότι ήδη Βούλγαροι αγοράζουν ακίνητα στην Β. Ελλάδα (κυρίως Χαλικιδική και Αν. Μακεδονία), η προχθεσινή είδηση -που δημοσιεύθηκε σε όλα σχεδόν τα βουλγαρικά ΜΜΕ- ότι 200.000 ακίνητα στην Ελλάδα βγαίνουν στο σφυρί σε πολύ χαμηλές τιμές από τους ιδιοκτήτες τους γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους έγινε δεκτή με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους Βούλγαρους πολίτες.

«Κάθε μέρα η δική μας μόνο εταιρεία δέχεται τουλάχιστον τρία ερωτήματα από Βούλγαρους που διερευνούν την δυνατότητα να αγοράσουν ακίνητα σε όλη την Ελλάδα», λέει ο Καλογιάν Γκρόζντεφ περιφερειακός διευθυντής σε εταιρεία Real Estate.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Βούλγαροι υποψήφιοι αγοραστές ενδιαφέρονται είτε για ακίνητα για να ζήσουν μόνιμα ή εποχιακά είτε για επένδυση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για οικόπεδα και εξοχικές κατοικίες στην Καβάλα και την Θάσο παρότι δεν λείπουν αγοραστές για την υπόλοιπη Ελλάδα μηδέ της Αθηνάς εξαιρουμένης. Τέλος η πρόβλεψη των Βουλγάρων ειδικών είναι ότι η έκρηξη στην πώληση ακινήτων στην Ελλάδα θα συνεχισθεί και το 2017.
ΠΗΓΗ: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin