Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Νέες δικαστικές προσφυγές για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέες δικαστικές προσφυγές προστίθενται στον κατάλογο με τις ήδη υπάρχουσες για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών .


Ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου ύστερα από τη ματαίωση της διάσκεψης για την κύρια προσφυγή αναμένεται να προσδιορίσει την επόμενη κρίσιμη διάσκεψη για το θέμα αυτό.

Ωστόσο, στο μεταξύ χρονικό διάστημα σήμερα ‘έγινε, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, η συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Alfa, Star και της Κυπριακής εταιρείας «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του επί των εν λόγω αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων.

Στον κατάλογο των προσφυγών προστέθηκαν δε άλλες δύο , αυτή τη φορά από τους εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς .

Η η μια προσφυγή είναι 376 εργαζομένων όλων των ειδικοτήτων (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, κ.λπ.) του Star και η δεύτερη 630 εργαζομένων (και πάλι όλωντων ειδικοτήτων) των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, ΑΝΤ1, Mega και Star.

Οι εργαζόμενοι στρέφονται κατά της 1/2016 προκήρυξης δημοπράτησης των 4 αδειών και ειδικά ως προς το σκέλος εκείνο που περιορίζει τον αριθμό των αδειών, καθώς αυτό συνεπάγεται τη συρρίκνωση των θέσεων εργασίας και κατ΄ επέκταση την απώλεια θέσεων εργασίας.
  [tanea.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin