Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Μόνο οι μισοί Ρεπουμπλικάνοι θα αποδεχθούν νίκη της Κλίντον

Μόλις οι μισοί από τους Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους θα αποδεχτούν την Χίλαρι Κλίντον ως πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενώ αν η υποψήφια των Δημοκρατικών κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου για τον Λευκό Οίκο, περίπου το 70% των Ρεπουμπλικάνων απαντά πως η νίκη της θα οφείλεται σε παράνομη ψηφοφορία ή σε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos που διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Αντιθέτως, επτά στους δέκα ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος απαντούν πως θα αποδεχτούν μια ενδεχόμενη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ και λιγότερο από το 50% υποστηρίζει πως η επικράτηση στις προεδρικές εκλογές του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων θα οφείλεται σε παράνομη ψηφοφορία ή σε εκλογική νοθεία, όπως καταγράφει η σφυγμομέτρηση.

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα χαρακτηρίσει τις φετινές εκλογές στημένες και έχει αποφύγει να ξεκαθαρίσει αν θα αποδεχτεί μια νίκη της Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας πως «θα σας κρατήσω σε αγωνία».

Η Κλίντον, που έχει δηλώσει πως θα αποδεχθεί μια νίκη του Τραμπ, τόνισε χθες από το Κλίβελαντ πως οι υπαινιγμοί του Τραμπ αποτελούν «απειλή για την δημοκρατία» της χώρας.
 naftemporiki.gr
22/10/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin