Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Στη Γενεύη στις 20 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η συζήτηση επί των κριτηρίων του Εδαφικού

Στην Ελβετία, από τον Μόν Πελεράν, στη Γενεύη θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις των δυο ηγετών επί των κριτηρίων του Εδαφικού. Με πρόταση του προέδρου Αναστασιάδη, οι συνομιλίες διακόπηκαν για μία εβδομάδα και θα επαναρχίσουν στις 20 Νοεμβρίου.


Οι συνομιλίες της Γενεύης, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αναμένεται να διαρκέσουν 3 ημέρες, χωρίς ωστόσο όπως ξεκαθάρισε να έχουν τεθεί αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Οι συνομιλίες στο Μόν Πελεράν ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα μετά τη μαραθώνια συνάντηση Αναστασιάδη - Ακκιντζί που διήρκεσε 5 ώρες.

Τα Ηνωμένα Εθνη κάνουν λόγο για σημαντική πρόοδο στις πενθήμερες διαπραγματεύσεις των δυο ηγετών στο Μόν Πελεράν της Ελβετίας.

Σε γραπτή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, τονίζεται επί λέξει ότι: "κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ημερών το κεφάλαιο του εδαφικού και όλα τα άλλα θέματα συζητήθηκαν αλληλένδετα. Εχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος.''
[riknews.com.cy]
12/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin