Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι διακινητές στη Λέσβο

Οι δυο Τούρκοι ηλικίας 26 και 36 ετών πέρασαν στη Λέσβο την περασμένη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, μεταφέροντες μεγάλο αριθμό μεταναστών και προσφύγων.


 Το ίδιο ταξίδι είχαν πραγματοποιήσει και άλλες φορές στο παρελθόν, ενώ λόγω της μεγάλης ταχύτητας που ανέπτυσσαν δεν μπορούσαν εύκολα να εντοπισθούν και στη συνέχεια να συλληφθούν.

Αυτή τη φορά, όμως, το σκάφος προσάραξε σε βράχια στην περιοχή Άγιοι Θεόδωροι στα Τσόνια, στο βόρειο και ανατολικό τμήμα του νησιού, οπότε και εγκλωβίσθηκαν στο νησί.

Μην μπορώντας να επιστρέψουν στην Τουρκία, μετακινήθηκαν προς τη Μυτιλήνη όπου και έφθασαν την Κυριακή.

Εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχείο στην Προκυμαία, στο κέντρο της πόλης, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Λιμεναρχείο, και άρχισαν να αναζητούν τρόπο για να φύγουν.

Παράλληλα έκαναν και μεγάλη ζωή, σύχναζαν σε μπαρ, έπιναν και έτρωγαν σε ταβέρνες, πολλές φορές ενοχλώντας συνδαιτυμόνες με δυνατή μουσική που έβαζαν στο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν στο τραπέζι τους!

Δεδομένων όλων των παραπάνω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι ήρθαν στη Μυτιλήνη ως μετανάστες, στην κατοχή όμως του ενός από τους δυο βρέθηκαν τα κλειδιά του ταχύπλοου που βρίσκεται προσαραγμένο στα Τσόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin