Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Τραμπ: Αλλού τείχος, αλλού φράχτης, στα σύνορα με το Μεξικό

Ξεστομίζοντας με κυνισμό ότι είναι... «πολύ καλός στις κατασκευές», ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει στην πρώτη μετεκλογική συνέντευξή του στο δίκτυο CBS πως το τείχος που έχει εξαγγείλει στα σύνορα με το Μεξικό μπορεί σε ορισμένα τμήματα να είναι φράχτης, ενώ παράλληλα λέει ότι δύο με τρία εκατομμύρια εκ των μεταναστών που δεν έχουν έγγραφα είναι «εγκληματίες» και είτε θα τους απελάσει, είτε θα τους φυλακίσει.

Σε απόσπασμα της συνέντευξης Τραμπ στην εκπομπή 60 Minutes που προδημοσιεύσει το CBS -και η οποία θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) η δημοσιογράφος Λέσλι Σταλ ρωτά τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ εάν όντως θα χτίσει το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό -βασική προεκλογική του εξαγγελία.

«Ναι» απαντά εκείνος και σε επόμενο ερώτημα εάν θα δεχόταν να οικοδομηθεί φράχτης αντί για τείχος, καθώς γίνεται σχετική συζήτηση στο ελεγχόμενο από τους Ρεπουμπλικανούς Κογκρέσο, ο Τραμπ απαντά: «Για ορισμένες περιοχές θα το δεχόμουν. Αλλά για συγκεκριμένες περιοχές, ένα τείχος είναι πιο κατάλληλο. Είμαι πολύ καλός σε αυτό, λέγεται κατασκευές, μπορεί να υπάρξουν και φράχτες».
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin