Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Οι ισχυροί της Ευρώπης συναντώνται για το ελληνικό χρέος

Μίνι – Eurogroup, με αποκλειστικό αντικείμενο το ελληνικό ζήτημα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.


Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας, την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να συναντηθούν στη γερμανική πρωτεύουσα οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ολλανδίας, προκειμένου να συζητήσουν το ελληνικό χρέος. Παρόντες θα είναι και αξιωματούχοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η κρίσιμη αυτή συνάντηση πραγματοποιείται τρεις μόλις μέρες πριν το Euro Working Group της 28ης Νοεμβρίου και ένα 10ήμερο πριν το κρίσιμο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών, αλλά πρόκειται ουσιαστικά για μια συνάντηση των ισχυρών του Eurogroup που θα συζητήσουν τις εξελίξεις για το ελληνικό χρέος.

Κάποιοι τόνιζαν ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον Β. Σόιμπλε, κάτι που δεν προοιωνίζεται μια καλή εξέλιξη, αν κρίνει κανείς από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Γερμανού υπουργού για το θέμα του χρέους.
 imerisia.gr
22/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin