Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Κυπριακή αποστολή στη μάχη με τις φλόγες στο Ισραήλ

Στη μάχη με τις φλόγες ρίχθηκε από το πρωί η κυπριακή αποστολή που αναχώρησε το πρωί για το Ισραήλ προκειμένου να συμβάλει στην κατάσβεση των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα τις τελευταίες ημέρες.


Πρόκειται για 28 πυροσβέστες, 24 διασώστες της Πολιτικής Άμυνας και 17 δασοπυροσβέστες.Η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι "υπό τον συντονισμό της Δύναμης Πολιτικής Άμυνας έχει οργανωθεί ενιαίο πεζοπόρο τμήμα πυρόσβεσης για παροχή βοήθειας στο Ισραήλ.

Η Κυπριακή Δημοκρατία συμμετέχει στην προσπάθεια πυρόσβεσης με 28 πυροσβέστες, 24 διασώστες της Πολιτικής Άμυνας και 17 δασοπυροσβέστες”.Εξάλλου, ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι αναχώρησε νωρίς το πρωί (05.30) από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο, 28μελής αποστολή Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Πυροσβεστών για προσφορά βοήθειας στις πυρκαγιές στο Ισραήλ που μαίνονται τις τελευταίες μέρες.

"Η αποστολή μας βρίσκεται ήδη στο Ισραήλ και ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις αμέσως μετά την άφιξή τους σε κατοικημένες περιοχές των πόλεων Χάιφας και Χαντέρα" προσθέτει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Πηγή: ΚΥΠΕ, riknews.com.cy
26/11/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin