Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Εκτονώθηκε η κατάσταση στη Μόρια, δύο νεκροί, τραυματίες και καταστροφές

Eκτονώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η ένταση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου μετά τα τραγικά γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο πρόσφυγες.


Από τη φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο και τα επεισόδια που ακολούθησαν σημειώθηκαν τουλάχιστον οκτώ τραυματισμοί. Δεκάδες, ωστόσο, πέρασαν τη νύχτα στο κρύο, καθώς μεγάλες είναι οι καταστροφές στον καταυλισμό από τη φωτιά.

Νεκροί είναι δύο πρόσφυγες από το Ιράκ, μία 66χρονη και το εξάχρονο εγγονάκι της-ένα αγοράκι, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν η 25χρονη νύφη της και το δεύτερο παιδάκι της, ένα αγοράκι 4 ετών.

Η 25χρονη φέρει εγκαύματα β' και γ' βαθμού και μαζί με τον 4χρονο γιο της μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-27j στην Ελευσίνα κι από εκεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δεκάδες άλλοι πρόσφυγες πήγαν στο «Βοστάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, αγωνιώντας για την πορεία της υγείας των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 22.00, όταν η γιαγιά είχε ανάψει γκαζάκι εντός της σκηνής για να μαγειρέψει. Έξω από τη σκηνή ήταν η νύφη της με τα δύο παιδιά της. Από την έκρηξη στο γκαζάκι και τη φωτιά που ξέσπασε έχασε τη ζωή της η 66χρονη και το εξάχρονο εγγονάκι της. Η νύφη της και το δεύτερο παιδί τραυματίστηκαν σοβαρά.
 in.gr
25/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin