Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε την επίσκεψη Ομπάμα. Η χώρα δεν έχει ούτε την Κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό ...

Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τη σημαντική επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι οι Έλληνες είδαν ότι η χώρα δεν έχει ούτε την Κυβέρνηση ούτε τον πρωθυπουργό που της αξίζει».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος -μεταξύ άλλων- κατηγόρησε τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη «επιθυμεί να προκαλέσει κλίμα αποσταθεροποίησης», ο κ. Κουμουτσάκος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι «πέρασε κάτω από τον πήχη, τόσο σε επίπεδο ουσίας, όσο και σε επίπεδο εικόνας» και πρόσθεσε ότι «γι’ αυτό, δεν νομιμοποιείται να επιτίθεται στην αντιπολίτευση, η οποία αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

«Αυτό ισχύει και για την οικονομία και για το προσφυγικό. Ισχύει και για την υπόθεση του χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων, που – όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης – πρέπει να ρυθμιστεί το ταχύτερο», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος και συμπλήρωσε ότι «κάτι τέτοιο μπορεί να προκύψει, όχι μόνο ως αποτέλεσμα της βοήθειας άλλων, αλλά και ως επιβράβευση των δικών μας συνειδητών μεταρρυθμιστικών προσπαθειών».

«Άλλωστε, αυτό υποδεικνύουν όλοι στον κ. Τσίπρα. Ας μην προσποιείται, λοιπόν, πως δεν ακούει», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.
 naftemporiki.gr
16/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin