Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Erdogan: Η Τουρκία δεν θεωρείται εισβολέας από τους λαούς

Η Τουρκία δεν είχε ποτέ σχεδιασμούς σε εδάφη άλλων χωρών, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας χθες στην Άγκυρα σε εκδήλωση για την επέτειο του θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ.


Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Ανατολού, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως απέχει πολύ από τα θεωρηθεί η Τουρκία ως εισβολέας και πως οι άνθρωποι στη Συρία, το Ιράκ και άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής, και τα Βαλκάνια θυμούνται τον τουρκικό λαό από την ιστορία ως “έμπιστο”.“Σήμερα, επισκεφθείτε οπουδήποτε σε Συρία, Ιράκ, Βόρειο Αφρική, Μέση Ανατολή ή Βαλκάνια και ρωτήστε τον κόσμο εκεί τη γνώμη τους για την Τουρκία, και θα δείτε ότι κανείς δεν αναφέρεται σε αποικία, εισβολή, καταπίεση ή σφαγές που να συνδέονται με την Τουρκία.

Αντί αυτού, μπορείτε να ακούσετε τη συμβολική έκκληση, `Οι έμπιστοι Τούρκοι εδώ ξανά”, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι οι Τούρκοι αποδέχονται όλους τους ανθρώπους που ζουν στην ίδια γη, ως αδέλφια, χωρίς καμία διάκριση με βάση τη θρησκεία ή τη φυλή.
Πηγή: ΚΥΠΕ
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin