Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σημαία της Κύπρου: Προκλητική επίθεση Erdogan

Προκλητικός εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο Ερντογάν σε νέες αναφορές του για το Κυπριακό.


Σύμφωνα με το sigmalive.com ο Τούρκος πρόεδρος εν ολίγοις απείλησε την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι με «τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα καταλάβει ότι η Κύπρος δεν είναι μόνο ελληνική»

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα στην 7η Σύνοδο Κορυφής του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη αναφέρθηκε για πρώτη φορά μετά το Μοντ Πελεράν στο Κυπριακό και επέκρινε τη χρήση της σημαίας της Κύπρου στις ευρωπαϊκές συναντήσεις.

Ο Ερντογάν επέκρινε τη χρήση σημαίας της Κύπρου καθώς όπως υποστήριξε η «δείχνει όλο το νησί κι έτσι δίνει την εντύπωση ότι η Κύπρος είναι μόνο ελληνική».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείτε να έχετε τέτοια σημαία. Δεν ντρέπεστε; Εσύ είσαι η Διοίκηση Νότιας Κύπρου και στα βόρεια υπάρχει η "Τουρκική Δημοκρατία". Θα το καταλάβουν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο».

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε μάλιστα ότι ο στόχος των ελληνοκυπρίων είναι να πάρουν όλη την Κύπρο και η Τουρκία να μην ανακατευτεί πουθενά.-
tanea.gr
29/11/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin