Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Και το Μαξίμου θεωρεί ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι δύο διαφορετικά νησιά!

Γκάφα ολκής σε κυβερνητικό «non paper», με το οποίο ανακοινώνονται μέτρα... και για τη Λέσβο και για τη Μυτιλήνη!


Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Νοεμβρίου του 2015, όταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκεπτόταν, από κοινού με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, το νησί της Λέσβου.

Η επίσκεψη έμελλε να μείνει... αξέχαστη, ειδικά για τους χρήστες του Twitter, όπου επικράτησε ένας... κακός χαμός, όταν ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα νησιά που έχουν να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες μεταναστευτικές ροές, έλεγε ότι σε αυτά συγκαταλέγονται η Λέσβος και η... Μυτιλήνη!

Τότε, όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για ένα ακόμα γλωσσικό ολίσθημα του κ. Τσίπρα, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι Λέσβος και Μυτιλήνη είναι το ίδιο νησί -και, πιο συγκεκριμένα, ότι η Μυτιλήνη είναι η πρωτεύουσα της Λέσβου!

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, ένα χρόνο μετά, στο Μαξίμου επιμένουν στη... γραμμή Τσίπρα. Τι εννοούμε; Ότι σε κυβερνητικό «non paper» για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νίσυρο και τα μέτρα που ανακοίνωσε για τα νησιά, η Μυτιλήνη και η Λέσβος αναφέρονται εκ νέου ως δύο ξεχωριστά νησιά!
 protothema.gr
13/12/16
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin