Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

«Αστακός» το Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις την περίοδο των εορτών

Η Γαλλία θα αναπτύξει μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού στους δρόμους των πόλεων προκειμένου να αποτρέψει επίδοξους τζιχαντιστές να εξαπολύσουν επιθέσεις στη χώρα στη διάρκεια των εορτασμών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπρινό λε Ρου.


Η δήλωση αυτή του λε Ρου έγινε αφού το κοινοβούλιο ψήφισε χθες το βράδυ υπέρ της παράτασης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τον Νοέμβριο του 2015 στο Παρίσι και κόστισαν τη ζωή σε περισσότερους από 130 ανθρώπους.

«Η απειλή είναι σοβαρή», τόνισε ο Γάλλος υπουργός, ο οποίος μπορεί να αναπτύξει περίπου 3.000 επιπλέον αστυνομικούς και στρατιώτες στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

«Θέλω μεγάλοι αριθμοί τουριστών να έρθουν στη χώρα και θέλω οι συμπολίτες μας να είναι σε θέση να βγουν έξω και να περάσουν καλά», πρόσθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL.
imerisia.gr
14/12/16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin