Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Οι Δικαστές μας ήξεραν από την αρχή τι πρόκειται να συμβεί σε αυτούς τους οχτώ : Ο Άρειος Πάγος και οι 8 αθώοι

Η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους 8 στρατιωτικούς είναι η απόδειξη ότι ο Ελληνισμός είναι της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας διότι ακόμα κι αν δεχτήκαμε πιέσεις από την Τουρκία, ακόμα κι αν μερικοί δικοί μας ως κλασικοί ραγιάδες θέλησαν να τους εκδώσουμε, οι Δικαστές μας δεν γονάτισαν κι αντιστάθηκαν στη βαρβαρότητα της κυβέρνησης που ήταν έτοιμη να συνεργαστεί με τη φρίκη της δικτατορίας.


Διότι όλοι ξέρουμε τι θα είχε γίνει με αυτούς τους οχτώ Τούρκους στρατιωτικούς. Και δεν είναι ανάγκη να θυμόμαστε ένα έργο σαν το Midnight Express για να καταλάβουμε τι σημαίνει επίσημη και κρατική βαρβαρότητα. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Τουρκίας που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι υπήρξε η τριάδα γενοκτονιών των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου, μας εξήγησε μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία που μοιάζει όλο και περισσότερο με απόπειρα απελευθέρωσης του λαού από ένα δικτάτορα, πώς συμπεριφέρεται με όλους όσους θεωρεί ένοχους επειδή αντιστέκονται στο παράλογο.

 Έτσι οι Δικαστές μας ήξεραν από την αρχή τι πρόκειται να συμβεί σε αυτούς τους οχτώ άμοιρους αν τους διώχναμε στην Τουρκία διότι θα ήταν σαν να τους παραδίδαμε στους βασανιστές τους και στους δήμιους. Δεν θα είχαν αφήσει ούτε κομμάτι του σώματός τους που δεν θα είχαν βασανίσει, που δεν θα είχαν εξευτελίσει λόγω παράδοσης στον τομέα της βαρβαρότητας. Το πιο πιθανό θα ήταν να τους είχαν βιάσει με οθωμανικό τρόπο και μετά να τους είχαν κόψει το πέος τους λόγω ισλαμισμού και να το είχαν βάλει στο στόμα τους για να μας εξηγήσουν στη συνέχεια ότι τους αυτοκτόνησαν από συμπόνοια.

Σημασία έχει ότι η ελληνική δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της δίχως να φοβηθεί την πολιτική του ραγιαδισμού και της βαρβαρότητας. Διότι αυτό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους Δίκαιους αλλά και για τους μικρούς Έλληνες που τώρα είδαν τι σημαίνει επιτέλους ο ήλιος της δικαιοσύνης με απτό τρόπο.
[lygeros.org  - OPUS]
26/1/17
-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin