Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Μπαράζ σεισμών στην Ιταλία: Απεγκλωβίστηκαν από χαλάσματα μικρό παιδί και η μητέρα του

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν, πριν λίγο, ένα μικρό παιδί και την μητέρα του έξω από την πόλη Τέραμο της κεντρικής Ιταλίας.


Βρίσκονταν σε κτίριο αγροτικού τουρισμού που κατέρρευσε μερικώς σήμερα, εξαιτίας των αλλεπάλληλων σεισμικών δονήσεων και της πίεσης του χιονιού πάνω στην στέγη.

Η γυναίκα και το παιδί της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζουν υποθερμία, αλλά η γενικότερη κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Παράλληλα, οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας κατάφεραν να εντοπίσουν και τους τρεις κτηνοτρόφους οι οποίοι αγνοούνταν στην περιφέρεια Μάρκε. Όπως διαπιστώθηκε, είναι καλά στην υγεία τους.

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν προκύπτει να υπάρχουν θύματα στις περιφέρειες Λάτσιο, Ούμπρια και Μάρκε, οι οποίες επλήγησαν και σήμερα από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του Εγκέλαδου.

Σε πολλές περιοχές, όμως, συνεχίζει να χιονίζει αδιάκοπα και οι κάτοικοι ζητούν να καθαριστούν άμεσα οι δρόμοι για να μπορέσουν να μεταφερθούν σε ασφαλέστερες περιοχές.
   imerisia.gr
18/1/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin