Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

FYROM: Θρασύτατα ανιστόρητος ο κ. Ταγιάνι

«Ο νέος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο κ. Ταγιάνι, πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του, συνελήφθη προκλητικά και θρασύτατα ανιστόρητος έναντι της Ελλάδας, αποκαλώντας τα Σκόπια "Μακεδονία"!
Πρόκειται για τρικυμία εν κρανίω που συνιστά ασυγχώρητη απρέπεια απέναντι στην Ελλάδα και την Ιστορία» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

 «Δυστυχώς το πρώτο δείγμα γραφής του κ. Ταγιάνι, τον οποίο έσπευσε να συγχαρεί με θερμά λόγια ο κ. Μητσοτάκης για την εκλογή του και να τον χαρακτηρίσει μάλιστα… "φίλο της Ελλάδας", είναι ξεκάθαρα εχθρικό προς τη χώρα μας. Πρέπει να επανορθώσει άμεσα για ιστορικούς και θεσμικούς λόγους» προσθέτει η κ. Παπαδοπούλου, καταλήγοντας ως εξής:

«Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι και ο κ. Μητσοτάκης που πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση και παράλληλα να συνετίσει τον κ. Ταγιάνι. Αλλιώς θα είναι συνένοχος σε αυτή την προκλητική απρέπεια».
 tanea.gr
26/1/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin