Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Jens Stoltenberg: Απαράδεκτες οι απόπειρες επιρροής των εθνικών εκλογών από το εξωτερικό

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ χαρακτήρισε σήμερα «απαράδεκτο» το γεγονός ότι μπορεί να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών σε μια χώρα από το εξωτερικό, τη στιγμή που η Ρωσία βρίσκεται στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών για την επέμβασή της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.


«Σίγουρα ανησυχούμε για την κυβερνοασφάλεια», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια διάσκεψης στις Βρυξέλλες για τις κατηγορίες σχετικά με τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις που είχαν ως στόχο να υπονομεύσουν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Και πρόσθεσε: «Κάθε απόπειρα να υπάρξει παρέμβαση ή επιρροή στις εθνικές εκλογές από το εξωτερικό είναι απαράδεκτη και γι’ αυτό τον λόγο το ΝΑΤΟ προσπαθεί πραγματικά να ενισχύσει την κυβερνοάμυνά του».

Το ζήτημα αυτό είναι μια από τις μεγάλες «προτεραιότητες» του ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του.
  imerisia.gr
12/1/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin