Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Μείωση 40% στους παράτυπους μετανάστες από το Μεξικό

Οι συλλήψεις παράτυπων μεταναστών που εισήλθαν σε αμερικανικό έδαφος από το Μεξικό έχουν μειωθεί κατά 40% τον Φεβρουάριο, σε σχέση με τον Ιανουάριο, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κέλι.«Η μείωση του αριθμού των συλλήψεων δείχνει μια σημαντική αλλαγή τάσης», επεσήμανε.

«Μετά την εφαρμογή από την κυβέρνηση διαταγμάτων με στόχο την ενίσχυση των νόμων που αφορούν τη μετανάστευση, οι συλλήψεις και οι μετακινήσεις των μη αποδεκτών ατόμων τείνουν προς χαμηλό πενταετίας για έναν μήνα», πρόσθεσε ο Αμερικανός υπουργός.

Οι συλλήψεις παράτυπων μεταναστών σημειώνουν αύξηση 10 με 20% κάθε χρόνο μεταξύ του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, σημείωσε ο κ. Κέλι. «Αντίθετα, φέτος παρατηρήσαμε μια μείωση του αριθμού συλλήψεων από 31.578 σε 18.762, δηλαδή μείωση κατά 40%», εξήγησε.

«Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι η εφαρμογή των νόμων έχει επίδραση, η αποτροπή έχει επίδραση και η αποτελεσματική εφαρμογή των νόμων που αφορούν τη μετανάστευση έχει επίδραση», υπογράμμισε.
 [ elzoni.gr]
10/3/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin