Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πρέπει να πετύχουμε ένα πιο ρεαλιστικό ευρωπαϊκό πλαίσιο

«Υπάρχουν κανόνες και όρια που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία δεν είναι οριστικά και αμετάκλητα. Υπάρχει ένα περιθώριο διαπραγμάτευσης», δήλωσε σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, συναντώντας τους περιφερειάρχες όλης της χώρας στο κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι.


«Σίγουρα από τώρα μέχρι το φθινόπωρο η όλη συζήτηση με τις Βρυξέλλες θα ξεκινήσει και θα μπορέσει να φέρει αποτελέσματα. Γνωρίζουμε ότι από τη μία πρέπει να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, και από την άλλη πρέπει να πετύχουμε ένα πιο ρεαλιστικό ευρωπαϊκό πλαίσιο», πρόσθεσε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός.

Σε ότι αφορά τις προτεραιότητες της ιταλικής δημοσιονομικής πολιτικής, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης υπογράμμισε ότι ο σκοπός είναι «να ενισχυθεί η όλη προσπάθεια που αφορά την δημιουργία θέσεων εργασίας, των υποδομών και των επενδύσεων».

«Πρέπει να εφαρμόσουμε ένα σύνολο οικονομικών πολιτικών που να μας επιτρέψει να διατηρήσουμε την ισορροπία στα δημοσιονομικά και τον εξορθολογισμό των δαπανών του κράτους, αλλά το οποίο, παράλληλα, να στηρίξει και να συνοδεύσει την ανάπτυξη που, έστω και με περιορισμένο τρόπο, άρχισε να γίνεται αισθητή», κατέληξε ο Πάολο Τζεντιλόνι.
 imerisia.gr
 27/3/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin