Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Μπουλούτ: Υπερπόντιος Νομός της Τουρκίας το ψευδοκράτος

Το ψευδοκράτος είναι ένας υπερπόντιος νομός της Τουρκίας. Μπορεί να έχει πινακίδες τουρκικές, νομάρχη. Τώρα εκεί έχει "πρόεδρο", "πρωθυπουργό", "βουλή" και σε τελική ανάλυση η Τουρκία πληρώνει τα έξοδα, δήλωσε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ.


Σε συνέντευξή του στην TRT Haber, ο Γιγίτ Μπουλούτ ανέφερε ότι είναι προσωπική του άποψη ότι πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα και να τερματιστεί η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ. “Μετά τον τερματισμό της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας θα είναι ένα ερωτηματικό τί θα γίνει με την κατάσταση του ε/κ τομέα ο οποίος δημιουργήθηκε με έναν παράνομο τρόπο στην Κύπρο και εντάχθηκε στην ΕΕ ως Κυπριακή Δημοκρατία”, ανέφερε.

Ο κ. Γιγίτ είπε: “Θα σηκώνουμε τη σημαία της ΕΕ και θα πηγαίνουμε με βίζα Σένγκεν στην Κύπρο; Το πνεύμα των ηρώων μας δεν θα μας συγχωρέσει”, προσθέτοντας ότι “υπό κανονικές συνθήκες η ‘τδβκ’ θα έπρεπε να ήταν νομός της Τουρκίας”.

Ανέφερε ακόμη ότι “η ΕΕ δεν δίνει καν ένα ευρώ. Ακόμη και το νερό το πηγαίνουμε εμείς από εδώ με αγωγούς. Και στους Ε/κ εμείς δίνουμε νερό. Ηλεκτρικό εμείς δίνουμε”.

“Η Τουρκία ας προχωρήσει στο δικό της δρόμο, να εφαρμόσει τα δικά της προγράμματα και μετά από κάποιο διάστημα η Ελλάδα και οι Ε/κ θα έρθουν σε μας να κάνουν συνεργασία με την Τουρκία”, είπε.
 Πηγή: ΚΥΠΕ, riknews.com
26/4/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin