Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Eπίσημο αίτημα για ακύρωση του δημοψηφίσματος υπέβαλε το CHP

Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) υπέβαλε το αίτημά του για ακύρωση του δημοψηφίσματος στην Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή (YSK) δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Μπουλέντ Τεζτζάν λέγοντας ότι “είναι εκλογές χωρίς σφραγίδα οι οποίες έχασαν την νομιμότητά τους”.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος είπε πως όλοι γνωρίζουν πως εκείνοι που κέρδισαν στο δημοψήφισμα είναι εκείνοι που είπαν όχι, προσθέτοντας ότι “προσπάθησαν να πάρουν το αποτέλεσμα που δεν κατάφεραν με την καταπίεση και τις απειλές επιστρατεύοντας την Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή”. Ο Μπουλέντ Τεζτζάν ανέφερε:

 “Κλάπηκαν πακέτα, χρησιμοποιήθηκαν ψήφοι που παράχθηκαν από έξω. Χρησιμοποιήθηκαν ψήφοι που δεν είχαν σφραγίδα. Παρόλα αυτά δεν υπήρξε αποτέλεσμα και επιστρατεύτηκε η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή”.

Νωρίτερα στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ο αρχηγός του κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δήλωσε ότι η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή δεν έκανε το καθήκον της και πως την δύναμη της δεν την λαμβάνει από τον λαό και το δίκαιο αλλά από ένα συγκεκριμένο κόμμα εξουσίας.
  riknews.com.cy
18/4/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin