Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Jeroen Dijsselbloem: Θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον

Δεν είχα ποτέ πρόθεση να προσβάλω κανέναν, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, απαντώντας σε επιστολή ευρωβουλευτών αναφορικά με δηλώσεις του, που ερμηνεύτηκε ότι άφηναν αιχμές για τις χώρες του Νότου. Ο ίδιος κατέληξε ότι θα είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον.


«Τις μέρες που ακολούθησαν τη δημοσίευση της συνέντευξής μου (σ.σ. στη «Frankfurter Allgemeine Zeitung»), τα λόγια μου συνδέθηκαν με την κατάσταση στις χώρες της Νότιας Ευρώπης την περίοδο της κρίσης. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι έγινε αυτή η σύνδεση, καθώς αυτό δεν ήταν αυτό που είπα. Και σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελα να πω. Η κρίση έχει επηρεάσει τις κοινωνίες σε όλη την Ευρωζώνη με μεγάλο κοινωνικό κόστος και η αλληλεγγύη ήταν απόλυτα δικαιολογημένη», σημειώνει.

Προσθέτει πως «δυστυχώς, κάποιοι προσβλήθηκαν από τον τρόπο που εκφράστηκα. Η επιλογή των λέξεων είναι φυσικά προσωπική όπως είναι ο τρόπος που εκλαμβάνονται».
 ΑΠΕ-ΜΠΕ -naftemporiki.gr
 4/4/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin