Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Το να λέει κανείς ότι στην Τουρκία δεν κάναμε αγώνα κατά του ISIS είναι προδοσία

Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόλαντ Τραμπ θα λάβουμε την τελική μας απόφαση, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε Τούρκους δημοσιογράφους από την Κίνα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ για την κρίσιμη συνάντησή του αύριο με τον Αμερικανό Πρόεδρο, η οποία θεωρείται καθοριστική για τις σχέσεις των δύο χωρών.


“Εάν είμαστε στρατηγικοί σύμμαχοι πρέπει να λάβουμε την απόφασή μας στο πλαίσιο της συμμαχίας. Εάν θα υπάρχουν σκιές στη συμμαχία πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε τη λύση μόνοι μας. Δεν θα επιτρέψουμε τις προσεγγίσεις ότι η συμμαχία θα είναι εναντίον της Τουρκίας”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος σχολιάζοντας την απόφαση των Αμερικανών να εξοπλίσουν τους Κούρδους της Συρίας.

Σε ερώτηση εάν η Τουρκία καθυστέρησε στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αυτό είναι εξ ολοκλήρου ψέμα. Όποιος και να το λέει είναι "ανοησίες, είναι ψέμα, είναι συκοφαντία," πρόσθεσε.

“Το να λέει κανείς ότι στην Τουρκία δεν κάναμε αγώνα κατά του ISIS είναι προδοσία. Είναι συκοφαντία της διοίκησης Ομπάμα”, ανέφερε.
 [riknews.com.cy]
15/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin