Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Αντιδράσεις από το Κρεμλίνο για τις Δηλώσεις Τραμπ Περί «Αποσταθεροποιητικού» Ρόλο της Ρωσίας

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την συνάντηση Πούτιν -Τραμπ, στο περιθώριο της Συνόδου της G20 στο Αμβούργο, ο Αμερικανός πρόεδρος, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Βαρσοβία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, αναφέρθηκε στον "αποσταθεροποιητικό ρόλο της Ρωσίας", προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου.


"Διαφωνούμε με αυτή την προσέγγιση", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προς τους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο προσδοκά, η αμοιβαία κατανόηση να διέπει τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών.

"Αυτός είναι ο λόγος ακριβώς που περιμένουμε την πρώτη αυτή συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων", δήλωσε ο Πεσκόφ , προσθέτοντας ότι οι δύο πρόεδροι κατά την διάρκεια της συνάντησης αυτής "θα είναι σε θέση να ανταλλάξουν απόψεις για τα περισσότερα σημαντικά ζητήματα και (η συνάντηση) θα αποτελέσει μια ευκαιρία να εξηγήσουν και τελικά να κατανοήσουν ο ένας τις πραγματικές θέσεις του άλλου όσον αφορά τις διμερείς σχέσεις και όχι τις θέσεις τους όπως τις παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης".
  energia.gr
6/7/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin