Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ψήφισμα διαμαρτυρίας και πορεία για την 43η επέτειο κατάληψης της Μόρφου

πορεία για την 43η επέτειο κατάληψης της Μόρφου
Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την 43η επέτειο κατάληψης της Μόρφου και του διαμερίσματος, από Τούρκους εισβολείς και για την συνεχιζόμενη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο επιδίδουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017, ο Δήμαρχος και τα οργανωμένα σύνολα της Μόρφου.


Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρας Χατζηαβραάμ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Ονασαγόρου και Λήδρας και πορεία προς την εκκλησία της Φανερωμένης όπου θα τελεσθεί θεία λειτουργία.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο ομιλητής θα είναι ο προεδρεύων της Βουλής Αδάμος Αδάμου.

Ο κ. Χατζηαβραάμ είπε ότι στο προαύλιο της εκκλησίας θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τη Μόρφου.

Το ψήφισμα θα επιδοθεί στο Προεδρικό, τη Βουλή, στις Πρεσβείες των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τον  Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου θα συνοδεύουν τα οργανωμένα σύνολα της πόλης, η Σχολική Εφορεία Μόρφου, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Μόρφου, ο «Διγενής Ακρίτας», «ΑΕΜ», ΟΕΛΜΕΚ Μόρφου, ΠΟΕΔ Μόρφου, «Όμιλος Γυναικών Μόρφου», «Πολιτιστικός Όμιλος Μόρφου» και «Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μόρφου».
 Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin