Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Αμερικανικά βομβαρδιστικά πέταξαν πάνω από την κορεατική χερσόνησο

επίδειξη εναέριας δύναμης
Δύο μόλις ημέρες μετά την εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, ΗΠΑ και Νότια Κορέα προχώρησαν σε μια επίδειξη εναέριας δύναμης πάνω από την κορεατική χερσόνησο την Πέμπτη.


Στην άσκηση, που αποτελούσε προσομοίωση βομβαρδισμού θέσεων του αντιπάλου, συμμετείχαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά Β-1Β, τέσσερα F-35B μαχητικά τύπου «Stealth», καθώς και νοτιοκορεάτικα και ιαπωνικά μαχητικά.

«Οι ενέργειες της Βόρειας Κορέας αποτελούν μια απειλή για τους συμμάχους μας και την πατρίδα μας και οι αποσταθεροποιητικές αυτές ενέργειες θα αντιμετωπιστούν αναλόγως», δήλωσε ο στρατηγός Terrence J. O’Shaughnessy, ο οποίος πραγματοποίησε μια απρογραμμάτιστη επίσκεψη στην Ιαπωνία.

«Η σύνθετη αυτή αποστολή δείχνει την αλληλεγγύη μας προς τους συμμάχους μας και υπογραμμίζει την ευρύτερη συνεργασία για την προστασία ενάντια στον κοινό περιφερειακό εχθρό», συνέχισε.
 newsbeast.gr
31/8/17
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin