Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η στρατιωτική επέμβαση στη Βόρεια Κορέα δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή μας

στρατιωτική επέμβαση στη Βόρεια Κορέα
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην κρίση που έχει προκύψει με τη Βόρεια Κορέα, άφησε για ακόμη μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας, ωστόσο, ότι «η στρατιωτική επέμβαση δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή μας».


Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως «θα δούμε τι θα γίνει», στρέφοντας την προσοχή στον διπλωματικό στίβο και καυτηρίασε για μία ακόμη φορά τη στάση της Κίνας, λέγοντας πως το Πεκίνο, του οποίου η Βόρεια Κορέα αποτελεί βασικό εμπορικό συνεργάτη, οφείλει να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον Κιμ Γιονγκ Ουν, προκειμένου να εγκαταλείψει το πυρηνικό και πυραυλικό του πρόγραμμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζιπίνγκ, την οποία χαρακτήρισε «ειλικρινή» και «δυνατή».

«Ο πρόεδρος Τζιπίνγκ θέλει να κάνει κάτι. Θα δούμε πότε και αν θα το κάνει», τόνισε ο Τραμπ, προσθέτοντας πως «ο πρόεδρος πιστεύω ότι συμφωνεί μαζί μου 100%».
 protothema.gr
 6/9/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin