Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στη Δικαιοσύνη τέως βουλευτές για το "ψαλίδι" στις συντάξεις τους

Στη Δικαιοσύνη τέως βουλευτές
Προσφυγή στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια, προαναγγέλλουν μετά τους δικαστικούς και οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές για το νέο "ψαλίδι" στις συντάξεις τους από το λεγόμενο νόμο Κατρούγκαλου, καταγγέλλοντας "ληστρική κι απάνθρωπη" αντιμετώπισή τους από το νόμο, η οποία όπως υποστηρίζουν τους οδηγεί στην πλήρη εξαθλίωση.


Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, με ανακοίνωση της Ένωσής τους, οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές, εναντιώνονται στην τελευταία περικοπή των συντάξεών τους που επήλθε με το νόμο 4387/2016 "με τη μορφή αναστολής καταβολής μεγάλου μέρους της σύνταξης" και η οποία όπως υπογραμμίζουν "δεν μπορεί να γίνει ανεκτή", καθώς εξανεμίζει τις συντάξεις τους.

"Οδηγούμεθα, με ευθύνη της πολιτείας, στο να διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο την αποκατάσταση της νομιμότητας και τη διασφάλιση των ελαχίστων τελευταίων δικαιωμάτων μας, τα οποία θίγονται βάναυσα από τις παραπάνω νομοθετικές ρυθμίσεις, με την άσκηση αγωγών-προσφυγών ενώπιον των αρμοδίων ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων", σημειώνουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.
 capital.gr
 29/9/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin