Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Η γραφειοκρατία εμποδίζει το έργο του ΟΗΕ

το έργο του ΟΗΕ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε σήμερα τη γραφειοκρατία και την κακοδιαχείριση που «πνίγουν» τα Ηνωμένα Έθνη και απηύθυνε έκκληση να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις ώστε ο Οργανισμός να αναδυθεί σε μια ισχυρότερη και αποτελεσματικότερη δύναμη για την παγκόσμια ειρήνη.


Περισσότερες από 120 χώρες είχαν προσκληθεί να παραστούν σήμερα το απόγευμα σε μια τελετή, αφού υπέγραψαν μια πολιτική διακήρυξη 10 σημείων, την οποία προωθούσαν οι ΗΠΑ, με την οποία δηλώνουν την υποστήριξή τους στις προσπάθειες του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες «να ξεκινήσει μια αποτελεσματική, βαρυσήμαντη μεταρρύθμιση».

Ο Τραμπ τόνισε ότι η γραφειοκρατία παρεμποδίζει το έργο του ΟΗΕ, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις του Γκουτέρες.

«Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη δεν έφτασαν στο πλήρες δυναμικό τους λόγω της γραφειοκρατίας και μιας κακής διαχείρισης. Ο ΟΗΕ πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στους ανθρώπους του και λιγότερο στη γραφειοκρατία» είπε στη σύντομη ομιλία του.
  newsbeast.gr
 18/9/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι νεκροί Έλληνες στα μακεδονικά χώματα σάς κοιτούν με οργή

«Παριστάνετε τα "καλά παιδιά" ελπίζοντας στη στήριξη του διεθνή παράγοντα για να παραμείνετε στην εξουσία», ήταν η κατηγορία πο...

Blog Widget by LinkWithin